Abonnementsbetingelser

GENERELT

Følgende betingelser er gældende for dit medlemskab i RunningNow pr. 31.08.2017. Alle priser kan findes på vores hjemmeside www.RunningNow.dk.

INDMELDELSE

Du kan oprette et løbende medlemskab i RunningNow ved at købe det ønskede produkt i shoppen på www.RunningNow.dk.

BETALING

Køber du et forudbetalt medlemskab, betaler du ved oprettelsen for den samlede medlemskabsperiode. Hvis du opretter et løbende medlemskab, betaler du fra den dag, du tilmelder dig og 30 dage frem (en opkrævningsperiode). Herefter starter en ny opkrævningsperiode og en ny måneds betaling vil automatisk blive opkrævet. Der er tale om et løbende abonnement. Betaling vil ikke blive opkrævet i juli måned, da RunningNow løbeskole holder sommerferie.

NYT BETALINGSKORT

Hvis du får nyt betalingskort, skal du ændre dine betalingssoplysninger for dit abonnement.

Det gør du som følger:

  • Gå ind på din ordrebekræftelse (den oprindelige) og tryk på dit abonnementsnummer (subscription)
  • (skulle gerne lede dig ind på ‘my account’)
  • I den øverste ramme finder du feltet ’Actions’
  • Tryk på ’Change payment’
  • Tryk videre på ’Change payment method’
  • Nu kan du skrive dine nye kortoplysninger ind
  • Tryk på ’opret abonnement’

OPSIGELSE

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement i RunningNow med det gældende opsigelsesvarsel. Bindingsperioden er løbende opkrævningsperiode. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement, sender du en mail til [email protected] med dit fulde navn og besked om at opsige dit abonnement. En opsigelse er gældende fra den dag, RunningNow modtager den, og du har modtaget en kvittering for din opsigelse fra RunningNow.

FORTRYDELSESRET

Ved oprettelsen af et medlemskab i RunningNow har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, medlemskabet blev oprettet. For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du rette henvendelse til RunningNow via beskedboksen på vores hjemmeside www.RunningNow.dk. Fortrydelsesretten kan ikke benyttes ved gentagne medlemskabsoprettelser inden for 2 år.