Løbetræning børn og unge

Lad dit barn opleve glæden ved løb

I løbet af de sidste 10 år er interessen for og glæden ved løb eksploderet. Der er flere og flere forældre, der tager en løbetur sammen med deres børn. Derudover afholder løbsarrangører såkaldte børneløb, hvor distancen er noget kortere end de voksnes. Det er en spændende trend, hvor familien samles om en fysisk og udfordrende aktivitet.

Lad dit barn blive udfordret

Langt hen ad vejen løber børn naturligt og i deres eget tempo. Nogle børn vil dog gerne udfordres og afprøve flere forskellige former for løb. Det kan være det sjove trailløb, hvor man typisk løber i skovbunden, eller det mere intervalprægede, fordi de gerne vil være hurtigere. Så længe det er barnet eller den unges eget ønske, så hjælper jeg jer i gang.
Læs mere om løbetræning for børn her.

Ønsker dit barn at blive hurtigere?

Spiller dit barn for eksempel fodbold eller håndbold? Vil han/hun gerne være hurtigere eller være mere udholdende? Køb timer hos RunningNow for at tilpasse dit barns løbestil samt træning i eksempelvis antrit, løbestil, CORE, teknik og styrke. RunningNow har også sit helt eget FunRun børnehold, som dit barn kan løbe med på.

FIND FUNRUN I WEBSHOPPEN

LINK TIL EN INSPIRERENDE ARTIKEL OM BØRN OG LØB