RunningNow Løbeklub

Holdtræning der får dig afsted – hver gang

Holdtræning for dig som løber er særdeles motiverende og sjovt. Fællesskabet og den gode energi giver din træning et ekstra boost, som tydeligt vil kunne ses på dine resultater. Du ved, at dine løbevenner venter på dig, hvilket gør, at du ikke springer over, når vejret eller energien bare ikke lige er til løbetræning. 

Fri træning alle hold (også styrketræning og StrongWalk)
Pris 239-299,- per måned og INGEN binding!

Holdtræning giver dig

  • Glade løbebuddies
  • Masser af gejst og smil
  • Et fantastisk løbefællesskab
  • Professionelle og dedikerede trænere
  • Super kondition

Hold der passer til dit niveau 

Vores holdtræning er for både den helt nye løber samt den mere ambitiøse motionist, som ønsker at spæne en masse sveddryppende intervaller. Løbeklubben har fokus på at tilbyde varieret holdtræning på flere forskellige niveauer. Der inddeles efter niveau og fokus varierer fra bedre kondition, fedtforbrænding og coretræning .

Pønser på livstidsabonnement

Fra at være absolut nybegynder – uden nævneværdig interesse i at dyrke sport – oplevede jeg efter kort tids medlemsskab i Runningnow, at jeg vågnede om morgenen og tænkte: YES! Jeg skal løbe i aften … Det er helt sikkert på grund af klubbens dejlige fællesskab, det at dyrke motion i det fri og søde trænere der udfordrer uden at presse. Jeg pønser nu på et livstidsabonnement

– Tina Dalbøge
Selvstændig boligstylist, skribent og foredragsholder www.bolig-stylist.dk

Varmt og fantastisk fællesskab

At løbe i klub gør hele forskellen for mig. Motivationen er høj og fællesskabet varm og helt fantastisk. Jeg glæder mig til at komme afsted og prioriterer det højt. På 7 mdr. har jeg udviklet mig i et tempo jeg aldrig har opnået med aleneløb og vel om mærket uden skader. Fra sofa til løbesko = 0 km til 20-30 km om ugen og med stor glæde. Da jeg startede tænkte jeg at kunne løbe 3 km sammenhængende ville være virkelig dejligt. Nu løber jeg 10 og tænker kan jeg 10 km kan jeg vel også 15 ;-). Men det bedste er, at jeg er glad for løb og kommer afsted 2-3 gange om ugen – det var mit mål og er stadig min vigtigste faktor. Mine varmeste anbefalinger… det er den bedste beslutning jeg har taget i mange år.

– Charlotte Lassen
Webdesigner og ejer af Kapkap.dk 

 

Min kondition er glad for mit valg

Uanset om du vil løbe hurtigere, længere, bedre, så er dette klubben der kan hjælpe dig godt og motiveret videre. At det så krydres med sjove stunder blandt gode mennesker i dejlige omgivelser, gør bare hele pakken fuldendt. Jeg er rigtig glad for mit valg, det samme er min kondition

– Michael Karlsen
Indehaver danbolig Aarhus Nord, danbolig Aarhus Vest/Åbyhøj

gratis prøvetime runningnow løbeklub
faq spørgsmål og svar løbeklub runningnow
betingelser og vilkår for medlemskab runningnow løbeklub
RunningNow
Begivenheder