Gåhold TrailWalk

Godt for hjertet – fysisk og psykisk!

Gåhold TrailWalk i skoven “off the beaten track”. Din træner guider dig op og ned ad de bedste bakker i smukke Marselis. Du får pulsen op, sved på panden og efterfølgende ro i sindet. Gåholdet TrailWalk i naturen kan noget magisk, og din træner kender alle de bedste stier. Vi sørger for at du bliver udfordret på dit niveau. Ingen sakker bagud og alle bliver udfordret.

Du kommer i stjernegod form af denne type gåtræning, og det er ikke usædvanligt at opleve TrailWalkere, der er kommet i bedre form ved dette tilbud, end folk der løber. Kom og gå med, så lover vi dig, at du aldrig mere vil blive forpustet af at gå op ad trappen eller løbe efter bussen.

Det er sjovt, socialt, sund træning under himmel i skoven – det er TrailWalk!

Hvis du på et tidspunkt vil videre til Trailløb, kan du med fordel starte i RunningNow Løbeskole.

Rune Darling

Cheftræner, RunningNow

Nærhed

Altid tæt på dig. Maks 10 min. transport til hold/træning.

Fleksibilitet

Mange holdtyper på forskellige tidspunkter. Flere lokationer. 

Kompetente trænere

Kvalificerede trænere tilknyttet. Fokus på dig og dine behov.

mette-skou-loebeklub-aarhus

Bedre fællesskab kan du ikke få

Jeg har løbet i RunningNow’s træningsfællesskab de sidste 3 år og nydt hver en træning. Der er en vidunderlig blanding af social løb og Walk, med sjove og gode snakke, opbakning, udfordring og altid god stemning. Vi glæder os på hinandens vegne, når det går godt og forsøger at støtte, når der er kriser. Bedre fællesskab kan du ikke få, hvis du ønsker at komme til at træne stabilt.

– Mette Skou
Centerchef Jobcenter Aarhus

Smil på læben – Alle kan være med

Professionalisme, godt og smittende humør, differentiering i gruppen, så alle kan være med og opmuntringer, hvad enten det er en dårlig dag, formen ikke er i top, eller der bare er brug for et lille skub videre! Vores træner tackler os alle – og sikrer, at vi kommer i mål. For mit vedkommende er det nu 1½ år i solskin og regn, blæst og sne, i vintermørket eller sommerlyset med skønne motions-buddies, som får mig op af sofaen, i træningsskoene og afsted. I tilgift smil på læben (og sved på panden).

– Ea Bøhm Jepsen
Læge

Ea-loebeskole-runningnow
Michael Karlsen

Min kondition er glad for mit valg

Uanset om du vil løbe eller gå hurtigere, længere, bedre, så er dette træningsfællesskbet, der kan hjælpe dig godt og motiveret videre. At det så krydres med sjove stunder blandt gode mennesker i dejlige omgivelser, gør bare hele pakken fuldendt. Jeg er rigtig glad for mit valg, det samme er min kondition.

– Michael Karlsen
Indehaver danbolig Aarhus Nord, danbolig Aarhus

Hvorfor træne med RunningNow?

 

Holdtræning under åben himmel

  • Sund og stærk i krop og sind
  • Mere overskud til hverdagen

Træning med viden og hjerte

  • Kompetente trænere på alle hold
  • Fokus på dig og dine behov

Sjov motion og skønt fællesskab

  • Niveauinddelt så alle kan være med
  • Du kommer afsted HVER gang

Medlemskab med stor fleksibilitet

  • Mange holdtyper på forskellige tidspunkter
  • Ubegrænset træning i alle afdelinger

Q&A om gåhold i RunningNow – TrailWalk


Hvem henvender TrailWalk sig til?
Det er for dig der kan lide at træne udendørs og ikke er bange for lidt mudder på skoene eller et par regndråber på panden. Du kan lide de smukke rammer som naturen sætter for din træning og du ønsker at forbedre din form. Du har måske nået en alder, hvor du er ekstra bevidst om hvor vigtigt det er at forblive aktiv og få pulsen op – især hvis du er 50+

Hvordan foregår træningen?
En RunningNow TrailWalktræner varetager timen og sørger for, at alle bliver udfordret og at ingen sakker bagud. Det er din træners ansvar! Under træningen går vi på de små skovstier og gerne helt uden for sporerne. Vi finder en masse gode (stejle) bakker, hvor du kan få pulsen op i det røde felt, så du forbedre din form. Ved niveauforskel slår vi sløjfer og sender de hurtige ud på “ekstra runder” efter behov. Det betyder at de mindst hurtige på holdet ikke føler at de sinker holdet. Alle skal med rundt og alle skal have en god oplevelse. 

Har gåhold nogen effekt?
I den grad! Vi oplever at medlemmer der ofte benytter vores forskellige Walktilbud ofte kommer i mindst lige så god form som løberne. Det er IKKE bare en gåtur. Det kan du i princippet selv klare. TrailWalk er en sport som andre sportsgrene men du har langt lavere skadesrisiko end ved andre højeffektive sportsgrene. Det er smart! 

Har du brug for særligt udstyr? 
Ikke til at starte med. Når du starter så klæder du dig på efter vejret på dagen. Tænk dog over at det er en motonsform og ikke en rolig travetur. Så tag sportstøj på og undgå stramme cowboybukser eller tunge tasker på ryggen. Mange bruger deres udendørs løbe/træningssko og det er helt fint i starten. Vær dog obs på at du i efteråret og om vinteren kan få brug for noget fodtøj du kan stå ekstra godt fast i. Vi går meget på bakker og er det glat, så er det rart at du ikke har glatte gummisko på. Så gode vandresko/støvler eller trailsko kunne være den rigtige løsning. Spørg os – vi hjælper dig gerne med at finde det rette for dig. 

Find holdtræning

Tryk på punkterne for at læse mere om tidspunkter, holdplaner m.m.

RunningNow hovedkontor

RunningNow Risskov

Mødestedet for Risskov

Se holdplan og træningstider her

RunningNow Frederiksbjerg

Mødested for Frederiksbjerg

Se holdplan og træningstider her

RunningNow Skåde/Højbjerg

Mødestedet for Skåde/Højbjerg

Se holdplan og træningstider her

RunningNow Brabrand/Åbyhøj

Mødested for Brabrand/Åbyhøj

Se holdplan og træningstider her

Google anmeldelser
5.0
Baseret på 19 anmeldelser
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 20 anmeldelser
RunningNow
M