Vælg en side

Træner i RunningNow – bliv en del af noget større

Er du på udkig efter et spændende job inden for sundhed og motion?

I RunningNow finder du intet mindre end et fantastisk løbe-og gåfællesskab med en bred medlemsskare. Vi favner alle niveauer – lige fra begynderen, til den meget øvede motionist.

Vi har mennesker, relationer og fællesskab i højsædet, og da vi har vokseværk, søger vi lige nu nye trænere i hele landet.

Al træning foregår under åben himmel, og er vi ikke allerede i din by, så er det måske fordi, vi mangler den rette træner – er det dig?

loebetraener-job-runningnow

Kan du genkende dig selv i nedenstående?

Holdånd og menneskekender

Du fungerer godt i samspil med andre, og det er ikke usædvanligt, at det er dig, der sørger for, at holdet/gruppen fungerer. Ingen føler sig udenfor eller sakker bagud på din vagt.

I praksis 
Hvis en deltager løber eller går alene bagerst, sørger du for, at personen får en makker eller at træningen justeres, så vedkommende ikke føler sig til besvær eller ikke god nok. Du roser deltagerne, spørger nysgerrigt ind til deres form/helbred, og glædes oprigtigt over deres fremgang.

Problemløser og beslutningstager

At tage ejerskab og ansvar falder dig naturligt, og du løser problemerne, som de opstår. Du får gode ideer, og du kan føre dem ud i livet. 

I praksis 
Du kan tage ordet og styre ”slagets gang” under en holdtræning. Det er rigtigt godt at lytte til deltagerne, men nogle gange må du skære igennem som træner, og træffe en beslutning, som ikke alle er enige i.

Passioneret inspirator

Det skinner tydeligt igennem, at du er passioneret og entusiastisk omkring de ting, der interesserer dig. Du ønsker at gøre en forskel for dine medmennesker, og du nyder at se andre udvikle sig og nå deres mål. 

I praksis 
Når du taler til holdet, og deler din viden, kan deltagerne mærke din begejstring – den smitter! Og vi ELSKER, når du kommer med forslag til sociale tiltag, eller nye, sjove, effektive øvelser for dit hold. Hos RunningNow får du redskaber og viden, så du kan hjælpe andre med at udvikle sig.

Du tilbydes

  • Stor faglig og personlig udvikling i rollen som træner.
  • Egne hold, hvor du har ansvaret for undervisningen.
  • Mulighed for at få trænet dine kommunikationsevner.
  • Frihed og fleksibilitet i dit arbejde
  • Mulighed for at sprede glæde og begejstring, og tilmed få en god løn for det.

Er du klar på en udfordring?

Med et job som træner i RunningNow bliver du udfordret på det faglige og personlige plan, og du har i høj grad mulighed for at erhverve dig kompetencer og viden, som du kan bruge i andre aspekter af livet.

Som træner tilstræber du at give medlemmerne den bedste oplevelse, så de går derfra med lysten til at komme igen. Du bidrager med din faglige viden omkring træning, og interesserer dig for at lære medlemmerne at kende.

Jo mere du giver – jo mere får du tilbage. Vi synes selv, at det er verdens bedste arbejde!

Send en mail

Skriv til kontakt@runningnow.dk eller skriv i formularen nedenfor. Fortæl om din motivation for at blive træner hos os, samt din erfaring og faglige baggrund. Vi glæder os meget til at høre fra dig, og svarer på de spørgsmål, du måtte have.

Rune Darling

Rune Darling

Indehaver af og cheftræner i RunningNow

Find holdtræning

Tryk på kortet og få en oversigt over vores afdelinger. Under de enkelte afdelinger kan du læse mere
om holdtyper, tidspunkter m.m.

afdelinger i RunningNow - kortvisning
RunningNow
M