Running Camp på Tunø

 • Afholdes i weekenden den 26-28 okt. 2018

Hvem kan deltage? I princippet alle med et par løbesko. Der vil være træninger for alle niveauer – fra begyndere til øvet.  Du kan vælge kun at løbe med på et par af de kortere ture og få 5-10 km i benene eller du kan gå all in og nå 50K i løbet af weekenden.

Dem der ikke løber med på helt så mange ture vil kunne fornøje sig med foredrag, yogatimer for løbere, tekniktræning, morgenbadning og måske et par gåture i den skønne natur.

Deltagerliste (aktuelt 42 deltagere)

 1. Mette Skou Seiersen
 2. Anette Filtenborg
 3. Sofie Brodersen
 4. Vibeke Nielsen
 5. Bettina Frederiksen
 6. Hanne Bligaard
 7. Lone Bjørg Hansen
 8. Kathleen Wagner
 9. Henrik Melsen Larsen
 10. Lene Boldrup Birn
 11. Frank Lykke Andersen
 12. Rikke Riis Nielsen
 13. Ulla Wiese
 14. Dorte Børjesson
 15. Ane Jacobsen
 16. Benny Jacobsen
 17. Line Nyskov Storgaard
 18. Katrine Tram
 19. Louise Tram
 20. Cecilia Lykke Andersen
 21. Djon Koudal
 22. Tanya Honoré Schultz
 23. Janus Rune Schultz
 24. Michael Lüscher
 25. Ea Bøhm Jepsen
 26. Torben Sæderup
 27. Mette Neupart
 28. Anne Frøkjær
 29. Jane wenneberg
 30. Sanne October Wenneberg
 31. Rikke Nørager
 32. Lise Yde Poulsen
 33. Helle Skovrider
 34. Thea Green
 35. Line Meldgaard-Heilesen
 36. Betina Rohde-Brøndum
 37. Rune Darling
 38. Kristine Laursen
 39. Inger Stamp
 40. Niels Svinding
 41. Rikke Darling
 42. Cuno Mogensen
running-camp-loeeferie-tunoe

Weekendløbelejr for glade løbere

Trænger du til et skud energi i form af inspirerende løbetræning og grøn madglæde, så snør skoene og tag med os på Running Camp på Tunø. I løbet af weekenden kan du frit vælge dig ind på lige den type løbetræning som du enten allerede elsker eller måske er nysgerrig på.

Der bliver mulighed for at løbe forskellige former for intervaltræning, trailløb og rolige oplevelsesture. Du kan også prøve kræfter med en times styrketræning for løbere eller tage en morgendukkert i havet.

Vores trænere vil under turene komme med lækre løbetips og tricks og lørdag eftermiddag kan du læne dig tilbage i stolen og høre et spændende løbeforedrag. Vi krydrer weekenden med de bedste økologiske og vegetariske madvarer, stimulerende urter, koldpressede olier, frisk juice og urtete, fisk m.m.

WEEKENDENS PROGRAM

FREDAG
17.00 Færgeoverfart Hou – Tunø
18.00 Ankomst Tunø
18.10 Traktorkørsel til feriecenter
18.30 Hurtig løbersnack
19.00 Rolig løbetur med pandelampe
20.30 Sen aftensmad

LØRDAG
Morgendukkert i Kattegat (frivilligt)
07.00 – 08.15 Morgenmad
08.30 – 09.30 Tour de Tunø (9 km)
09.30 – 10.30 Trailtur eller styrketræning
11.30 – 13.00 Pause
13.00 – 14.00 Frokost
14.00 – 15.00 Foredrag
15.30 – 17.00 Intervaltræning
19.00 – Aftensmad
21.00 – Hygge

SØNDAG
Morgendukkert i Kattegat (stadig frivilligt)
08.00 – 09.15 Morgenmad
09.45 – 10.45 Tunø jagtstart
12.00 – 13.00 Frokost
13.30 – 15.30 Trailløb eller workshop
16.00 – 17.00 Pakke/rengøring
17.45 – 18.40 Færgehjemtur

Menu for weekenden

FREDAG
Middag: Varm, fyldig suppe med nybagte speltboller

LØRDAG
Morgenmad: Nærende morgenmad med rugbrød, ost, økologisk syltetøj,æg,
Græsk yoghurt med hjemmelavet sund granola og bær
Frokost: Vegetariske frikadeller med rødkålssalat med appelsiner og granatæbler.
Middag: Laks med tilbehør

SØNDAG
Morgenmad: Nærende morgenmad med rugbrød, ost, økologisk syltetøj,æg,
Græsk yoghurt med hjemmelavet sund granola og bær
Frokost Grønne spinat vafler med avokado og rejer

Generelt til forkælelse
Friskpresset juice med frugter og grønsager
Verdens bedste sunde dadel/chokokage
Energigivende muslibarer

loebermad-loeberejse-loebeferie

Ved ankomst til Tunø kan du vælge at gå den smukke tur ud til Blåkærgaard feriecenter eller du kan hoppe på kreaturvognen sammen med resten af bagagen og spare benene.

oeberejser-runningcamp-runningnow-loebeferie-løberejse-ferie-loeb

Cheftræner Rune Darling og resten af holdet fra RunningNow står klar til at tage imod og de har tænkt sig at give dig en uforglemmelig løbeweekend

rune-darling-running-camp-tunoe-loebeferie

Kontakt arrangøren

Rune Darling 29 72 57 51 Rikke Andersen 22 22 62 08. Disse numre er også dem du kan udlevere til din familie. Da vi jo er ude og løbe en del kan Rune være svær at få fat i. I så fald så ring til Rikke på mobilen.

Det praktiske

Start og slut på løbeferie

Turen starter og slutter ved Hov færgehavn.
Tunøfærgen SEJLER kl. 17.00, så vær der gerne 20 minutter før.
OBS – Færgeoverfarten er inkluderet i prisen – sig “Running Camp” når der billetteres.

Hvem deltager – hvad er niveauet?

Vi VED det ikke med sikkerhed, men baseret på erfaring fra tidlige ture, forventer vi, at kvinderne vil være i overtal (75/25), og at det ikke hovedsageligt er hardcore PR jagtende hurtigløbere, der fylder mest i flokken. Der vil være rig mulighed for at få løbet en masse km i løbet af weekenden, men konceptet er, at man selv kan vælge de ture til, der passer i forhold til ens eget niveau. Dvs. forholdsvis nye og knap så hurtige løbere vil meget fint kunne deltage. Vi forventer en 50/50 fordeling. Den ene halvdel vil nok være løbere, der løber i RunningNow eller RunningWild og den anden halvdel blandet fra rundt i landet uden tilknuyning til førnævnte. Det er åbent for alle!

Vi forventer

For at holde prisen i et leje, hvor alle kan være med, forventes det, at du hjælper til 1-2 gange i løbet af weekenden. Der vil være et opslag, hvor du skal skrive dig på et par opgaver ved ankomst. Det kan f.eks. være til aftensmaden eller oprydning efter frokost. HUSK – Running Campen er mobilfri zone (ok at ringe til sine unger og andet vigtigt)

Medbring

– Lagen, dyne- pudebetræk og håndklæder
– Evt. badetøj
– Løbetøj, løbesko osv. (trailsko er en god ide, men ikke et must for dem, der vil med på trailtur)
– Pandelampe (En god ide (ikke et must), hvis du vil med på en kort aftenløbetur fredag aften efter maden
– Alkohol er for egen regning. Kan medbringes eller købes ved øens købmand
– Evt. et sjovt spil til om aftenen, kamera, et par cd’er eller des lige
– Tæppe og varme strømper hvis du skal dyrke yoga

Sådan bor du

Blåkærgård har 10 værelser med 4 køjesenge i hver og 5 værelser med dobbeltsenge. Der er en dyne og en pude i hver seng. Der er 3 badeværelser med toilet samt 2 separate badeværelser og 3 separate toiletter. Fordeling af værelser sørger arrangøren for, men vi forsøger gerne at tage hensyn til ønsker, så oplys dette ved bestilling. Du kan fx ønske at dele værelse med 1 eller 3 af dine løbevenner.

Andet

Mulighed for at købe ind hos øens købmand. Har du særlige behov i forbindelse med maden, er du desværre nødt til selv at træffe de nødvendige forholdsregler – men spørg – vi hjælper gerne og køkkenet er til fri disposition.

Foredrag om motivation

Der er rigtig mange gode grunde til at løbe men i en hektisk hverdag også mange grunde til at lade være når kalenderen sander til i arbejde, forældremøder, rødvinsaftener og lign. Drømmer du om at knække koden til hvordan du kommer afsted hver gang og din motivation ikke længere svinger op og ned som bakkerne i Riisskov, så er dette foredrag noget for dig.

Udover tips og tricks vil du få at vide hvad der motiverer forskellige personlighedstyper samt hvordan du når dit næste løbemål hvad enten det er at overleve DHL eller Berlin Marathon. Der vil i løbet af weekenden være mulighed for en gratis 20 minutter coaching-samtale, hvor du f.eks. kan få sparring på din nuværende udfordring eller dit næste løbemål.

Ved foredragsholder og ICF cerificeret coach Betina Rohde-Brøndum

motivation-loeb-runningnowI gamle dage ville jeg nok have været det man kaldte en ‘klog kone’. Ikke fordi jeg har læst vildt mange bøger eller spiller meget Trivial, men mere fordi jeg altid har været helt vildt nysgerrig på mennesker og efterhånden har fået en rigtig god fornemmelse af hvor skoen trykker på mange af de mennesker jeg møder på min vej.

Problemstillingerne kender jeg ofte fra mit eget – eller fra mit arbejdsliv, hvor jeg har arbejdet med human ressources i 20 år i offentlige og private virksomheder. Løb har ændret mit liv og fra at det var noget jeg afskyede som pesten, er det i dag der hvor jeg henter rigtig meget af min glæde, venskaber og overskud.

Jeg har som mål at løbe et årligt Marathon. Det er indtil videre blevet til 9 styks i bl.a. New York, Berlin og Barcelona. Jeg har på egen krop oplevet hvordan løb har øget min selvtillid og selvværd, stabiliseret min vægt, nedsat min stress og bodyage, gjort mig sundere, gladere, stærkere og bedre til at balancere en hverdag med fuldtidsjob, tre børn, hus, have, familie og venner.

Denne indsigt brænder jeg for at dele med dem som har det ligesom jeg havde engang og som ønsker at blive en bedre version af sig selv. Hvis nogen for bare 10 år siden havde fortalt mig, at jeg ville komme til at holde foredrag om løb og motivation og være én af dem der løber marathon i pæne tider, ville jeg aldrig have troet dem.

Jeg er beviset på, at alle kan meget mere end de tror hvis motivationen er der. Og det er hvad enten det er at løbe Bestseller Halvmarathon næste år eller komme i gang med løb.

Uddannelse:
Gestaltcoach ICF cerificeret
København HD i organisation og ledelse
Aarhus Markedsøkonom
Dansk Supermarked A/S

Privat:Bor i Skæring med min mand Jakob og sammen har vi tre drenge på 10, 13 og 15 år.

Yoga på Tunø

På Tunø bliver der også mulighed for at en eller flere yogasessioner. Yoga kan på mange måder være et fantastisk supplement til løb. Helt konkret og lavpraktisk kan yogaens naturlige måde at strække, styrke og smidiggøre hele kroppen være med til at forebygge løbeskader, men det kan også på et dybere plan være med til at skabe balance – både i din træning og i dit liv generelt.
I yogasessionerne på Tunø kan du give dig hen til den varme, plads og frihed, der opstår i din krop og sind når du praktiserer dynamisk yoga. Der vil både være tid til meditation, styrkende solhilsen-sekvenser og nærende stræk med fokus på smidighed. Du kan glæde dig til en let og omfavnende atmosfære.

Ved certificeret yogalærer Thea Green

thea-green-yoga-loeb

Thea er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og er Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi. Hun er et nysgerrigt, ærligt og roligt væsen, hvilket afspejler sig i hendes undervisning. Hun lader sig let inspirere og påvirke af naturen og trækker den ind i sine klasser. Hendes intention er altid at hendes elever forlader klassen stærke, varme og centrerede.
Thea arbejder desuden i en arkitektvirksomhed som procesdesigner, samt organiserer og afholder yoga- og meditation retreats i Danmark.

Ring 29 72 57 51 eller send os en mail hvis du har spørgsmål

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Løbeferie på Tunø – kom og løb med