danish-running-awardPersonligt løbeprogram

Til dig der ønsker succes med din løbetræning. Du får struktur på din træning samt den nødvendige viden.

Du kommer i dit livs form og vi gør det i dit tempo.

Vil du løbe hurtigt, længere eller bare igang?

Med et løbeprogram målrettet dig og dine behov kommer du sikkert frem til startstregen i dit livs form!

Vi skræddersyr dit løbeprogram ud fra en grundig forsamtale og laver en ugentlig opfølgning samt justering efter dine behov. Justeringen foretages alt efter, hvordan du responderer på træningen. Det giver dig kvalitet og sikkerhed i træningen, som du ikke finder ved at følge et program fundet på nettet.

Hos RunningNow får du ikke bare et program men et personligt forløb, hvor jeg “holder dig i hånden” hele vejen og hjælper dig med den optimale træning samt alle de spørgsmål, du måtte have.

Ring nu helt uforpligtende og hør nærmere på 29 72 57 51

Vil du løbe…

 • hurtigere?

 • med overskud?

 • uden skader?

 • dit første halvmarathon?

Du får…

 • et personligt program

 • ugentlig opfølgning

 • løbende justering

 • succesoplevelser

Kunderne fortæller

Mette Bjerregaard

Løbefest uden kriser

Det var de fedeste 1 time 35 minutter og 26 sekunder, jeg længe har oplevet. Jeg havde en fest uden den mindste snert af krise på noget tidspunkt, og tror ikke jeg tænkte ret mange tanker. Jeg var bare til stede i oplevelsen takket være den form Rune havde fået mig i. Læs Mettes beretning om hendes træningsforløb frem mod halvmarathon

Mette Bjerregaard
Marlene Torp Uttrup Ravn

Alle pengene værd!

Jeg har fulgt et 12 ugers personligt løbeprogram lavet af Rune. Det var en kæmpe fornøjelse fra start til slut – virkelig kompetent, omhyggelig og dygtig vejledning. Ugentlige opfølgninger og samtaler efter behov. Rigtig god vejledning om kost, væske mm. i dagene før løbet. Løbet gik fantastisk – stor tak til Rune. Jeg kan varmt anbefale et personligt løbeprogram fra RunningNow.

Marlene Torp Uttrup Ravn
Carsten Kalmar

Kappede 6.30 minut af sin 5 km tid

Efter de 10 ugers træning havde min puls flyttet sig ca. 15 slag i minutter ved samme hastighed. Mit mål med et 5 km. løb måtte nu prøves af. Tiden blev 23.32, så jeg var stolt og utrolig glad. Du får professionel hjælp, 100 % opbakning og en altid glad og positiv træner. Selv dage hvor du hænger lidt i bremsen, formår Rune at få alt energi frem i dig, så du yder det bedste. Nu er mit mål en hurtig 10 km. og et halvmarathon til foråret.”

Carsten Kalmar

Beskrivelse af et motiverende træningsforløb

Når vi er sikre på, at et personligt løbeprogram er det rigtige valg for dig, så aftaler vi en tid til en personlig forsamtale af en times varighed. Har du ikke mulighed for at besøge os, kan den foretages over telefonen. Vi vil ofte foretage en 1500 test samt en makspulstest i forbindelse med forsamtalen. Disse laves så dit program bliver tilpasset netop dig og din form. Under forsamtalen vil vi komme ind på din “løberhistorik, tid til rådighed, tidligere løbeskader osv.  Baseret på ovenstående udarbejdes dit program.

Så starter din træning

Når programmet er klart, modtager du et link, som leder dig direkte ind på programmet, der ligger online tilgængeligt for dig og din træner. Din træner følger op på din træning en gang ugentligt ved at tjekke dine kommentarer i programmet. Du kan i programmet skrive evt. spørgsmål, men du bliver også bedt om at rate dine ture samt angive gennemsnitspuls og/eller tempo – alt efter om du bruger løbeur.

Løbende justering og opfølgning

I takt med at din form bliver bedre, vil din træner ændre dine tempi. Det kan også være, at der en gang eller to skal fjernes en tur, hvis vi har presset citronen for meget.

Den helt store fordel ved et skræddersyet løbeprogram er, at det er dynamisk og tilpasses efter, hvordan din træning skrider frem.

I ugen op til løbet ringer du sammen med din træner og får en snak om racepace, forventninger, kost op til og under løbet – i det hele taget en afklaring på ALLE de spørgsmål du måtte have.

Bemærk at ovenstående er en generel beskrivelse af et forløb. Der vil være forskel på indhold alt efter, om du vælger bronze-, sølv- eller guldpakken. 

FÅ MOTIVERENDE OG PROFESSIONEL SPARRING PÅ PÅ ALT HVAD DER HAR MED DIN LØBETRÆNING AT GØRE

loebeprogram-loebeberegner-personligt-bedste-loebeprogram
Mai Nielsen

Mai fandt løbeglæden

“Rune har på en naturlig og fabelagtig måde formået at motivere mig i min løbetræning. Han har kunnet fange og inspirere mig til at få løbeskoene på, trods regn og sne. Rune har hjulpet mig til at finde glæden ved løb; noget jeg inden min start ved Rune troede var umuligt.”

Mai Nielsen

Find den løbeprogrampakke, der passer dig.  I tvivl? – så ring for en uforpligtende snak på 29 72 57 51

 • BRONZEPAKKEN / pr md
 • 390,-
 • DU FÅR

  – Et skræddersyet løbeprogram
  – Telefonsamtale med din træner ved opstart
  – Anvisning på form- og makspulstest
  – Klarlæggelse af puls- og tempozoner

 • – Ugentlig opfølgning på dit program
  – Justering af program efter behov
  – Ubegrænset sparring med din træner
 • 3 personlige løbetimer – enetimer med din træner undervejs i forløbet
 • SØLVPAKKEN / pr md
 • 580,-
 • DU FÅR

  – Et skræddersyet løbeprogram
  – Personlig forsamtale hos os
  – Form- og makspulstest med træner
  – Klarlæggelse af puls- og tempozoner

 • – Ugentlig opfølgning på dit program
  – Justering af program efter behov
  – Ubegrænset sparring med din træner
 • 3 personlige løbetimer – enetimer med din træner undervejs i forløbet
 • GULDPAKKEN / pr md
 • 1080,-
 • DU FÅR

  – Et skræddersyet løbeprogram
  – Personlig forsamtale hos os
  – Form- og makspulstest med træner
  – Klarlæggelse af puls- og tempozoner

 • – Ugentlig opfølgning på dit program
  – Justering af program efter behov
  – Ubegrænset sparring med din træner
 • 3 personlige løbetimer – enetimer med din træner undervejs i forløbet

Læs herunder om din kommende træner

Aktuelt har RunningNow to trænere, der specialiserer sig i personlige løbeprogrammer. Har du en præference for hvem, du gerne vil have som din træner, så angiv gerne dette ved din første henvendelse til os.

Holdtræning i RunningNow løbeklub

Vil du gerne løbetræne sammen med andre glade løbere, så har RunningNow løbehold for nybegyndere såvel som øvede – noget for dig, så læs mere her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

VI HAR ALTID TID TIL DIG OG ALLE DE SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE

JEG FØLGER UGENTLIG OP PÅ DIT LØBEPROGRAM OG ER DU ONLINE KAN DU FØLGE MED PÅ COMPUTEREN

TILPASSET DIG OG DINE BEHOV

Dit løbeprogram er et uvurderligt værktøj, hvis den er tilpasset til dig. Når du køber et personlig løbeprogram hos mig, betaler du for, at den er skræddersyet til dig, samt at vi på ugentlig basis følger op og laver nødvendige justeringer.

Din træningsplan finder du online, så det er meget let tilgængeligt og jeg kan hurtigt foretage justeringer. Et online løbeprogram fra RunningNow kan slet ikke sammenlignes med med et billigt online træningprogram udbudt på nettet.

Hos mig får du virkelig noget der er skræddersyet fuldstændig til dig og dine behov. Læs Mettes historie om hendes oplevelse af at følge et personligt program fra RunningNow.