LØBETRÆNING FOR PRIVATE

HER ER HVAD DU FÅR

En forbedret kondition
Et personligt løbeprogram
Instruktion i core træning (kernemuskulatur)
En makspulsmåling og udregning af din VDOT værdi

JEG TAGER HENSYN TIL

Dine skader eller skavanker
Dit nuværende aktivitetsniveau
Din balance og koordinationsevne
Din kondition, styrke og bevægelighed

Efter endt træningsforløb hos RunningNow vil du opleve en markant bedre kondition, hvor du ikke længere stønner og puster under dine løbeture. Din krop bliver ved hjælp af coretræning flot tonet – og du ved nu, hvordan du arbejder med din puls under løb.

Jeg lægger vægt på

Jeg lægger vægt på, at du bliver fysisk udfordret samtidig med, at din krop kan følge med og absorbere træningen. Kontinuerlig forbedring af dine løbetider kræver tålmodighed, tålmodighed og tålmodighed. En velovervejet og struktureret træning mindsker din risiko for skader og giver dig dermed mulighed for at få fuldt udbytte på det mentale plan.

Hvad løber du mod?

De fleste løbere har et konkret mål med deres træning. Det kan være deres første marathon eller måske at løbe fem km under 20 min. Jeg har selv denne type mål, men jeg mener samtidig også, at man skal være bevidst om, hvilke andre glæder løb giver en. Der er langt mere i det end bare at løbe over målstregen i en god tid.

Fysisk og psykisk velvære

Hos RunningNow er processen mindst lige så vigtigt som selve målet. Det er i de mange timer på stierne i skoven, at den daglige glæde og energi hentes. Jeg ser glæden i øjeblikket efter et hårdt intervalpas. Hjertet pumper og blodet ruller. Der er en gnist i folks øjne, som man ellers sjældent oplever.

Evidensbaseret træning

Træningsprogrammer fra RunningNow bygger på en videnskabelig og anerkendt træningsteori. Dit program sammensættes på baggrund af Jack Daniels og Phil Maffetones metoder og principper samt egne erfaringer.

FIND DEN RIGTIGE LØSNING FOR DIG I WEBSHOPPEN