Personlig Træning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med træningen? Eller brug for inspiration til nye øvelser, der kan hjælpe dig i mål med dine ønsker?

Så er Personlig træning hos RunningNow det helt rigtige valg for dig!

Med en personlig træningstime får du hjælp og sparring til at nå dine unikke mål og ønsker. En personlig træningstime hos RunningNow er for alle, uanset hvad dit mål er. I tæt samarbejde med dig, kommer vi lige derhen, hvor du gerne vil.

Du skal vælge en løbecoach

Jeg har samlet lidt stof til eftertanke om, hvorfor det for både nybegynderen og den øvede motionist kan være en god idé at investere i en personlig løbecoach og/eller et personligt løbeprogram.

I hvert fald hvis ønsket er at løbe hurtigere eller længere.

Det er god løbestil!

1 klip

Pris 699,- kr
699 kr/time

5 klip

Pris 2995,- kr
599 kr/time

10 klip

Pris 4995,- kr
499 kr/time

Løbecoach Aarhus 

Hvordan hjælper det dig? 

En løbecoach hjælper og støtter dig, så du når lige præcis det mål du har sat dig. Når du opsøger en løbecoach har du snøret løbeskoene og taget dit første store skridt på vejen til at nå dit mål.  Coaching bygger bro mellem dit ønsker om at når et mål og realiserer det. Du har erkendt hvor du befinder dig og du har gjort dig tanker om hvor du vil hen med dit løb og din løbetræning.

Hvordan arbejder din løbecoach?

Løbecoaching er en løbende dialog mellem dig og mig, som altid tager udgangspunkt i dine mål. Et mål behøver langt fra altid være et konkret løb som f.eks. Aarhus City Halvmarathon eller Copenhagen Marathon. Et mål for dig kan lige så vel være at blive glad for at løbe, løbe 5 km unden pause eller øge dit psykiske og fysiske velvære. Din løbecoach hjælper dig med at identificerer disse mål, så vi sammen kan finde ud af hvad der er vigtigst for dig. Et personligt løbeprogram vil ofte være en typisk forlængelse når vi har fået svar på de grundlæggende spøgsmål som du kan se herunder. Du kan læse mere om et personligt løbeprogram her.

Din løbecoach hjælper dig også med

At få afklaret dine værdier og strukture dine mål samt fastholde fokus på dem. Ønsker du at forbedre dit løb og glæden ved det, så er en løbecoach et rigtig godt valg. Denne beslutning kan være lige præcis det, der skal til for, at du bliver løber for livet. Det er ikke kun på det personlige plan din løbecoach hjælper dig. Der er en masse praktiske spørgsmål en løber kan have og hvor det er en stor hjælp at have en professionel med på sidelinjen. Hvordan vælger du løbesko, hvad skal du spise i forbindelse med din løbetræning eller et løb, er det godt at løbe intervaller, løber du for hurtigt eller langsomt og hvordan bygger du ekstra kilometer på din træning. Din coach er selvsagt ikke din psykolog men dit effektive værktøj, der hjælper dig med at rette blikket mod nutidende og fremtidige mål.

Din løbecoach i Aarhus 

Kardinalpunktet er den løbende justering. Det er her du får fordelene af, at det er skræddersyet til dig. Det er skræddersyet på det tidspunkt jeg laver det og det bliver det ved med at være fordi jeg justere det hele forløbet igennem. Din form ændre sig, hvilket kræver at vi justerer din tempi. Du kan f.eks. også blive syg eller afholde ferie. Begge disse ting vil få indflydelse på din træning. Det er i en sådan situation essentielt, at du ikke forsøger at indhente “tabt træning”. Et sådan forsøg vil ofte resultere i en overbelastningsskade. Du kan læse mere om de mest almindelige løbeskader på denne hjemmeside

Brug for sparring?

30 min. sparring via telefon om netop det, du gerne vil.

Pris 249,- kr.

Brug for sparring?

30 min. sparring via telefon om netop det, du gerne vil.

Pris 249,- kr.

Har du spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at skrive til os

Find holdtræning

Tryk på punkterne for at læse mere om tidspunkter, holdplaner m.m.

Find din lokale RunningNow afdeling - klik på kortet
RunningNow
M