Vælg en side

Dit perfekte løbeprogram er skræddersyet til dig!

Løb hurtigere og længere, løb UDEN skader og MED løbeglæde. Du får styr på dine løbeture og struktur på træningen med et personligt og professionelt løbeprogram fra Michael Oreby Eriksen.

Løbetræner Michael Oreby Eriksen
Løbetræner Michael Oreby Eriksen

Løbere på alle niveauer har gavn af et personligt løbeprogram

Er det svært at få struktur på din træning? Er du i tvivl, om du træner ”rigtigt” i forhold til dine mål? Måske har du endda spurgt dig selv om:

 

Hvordan bliver jeg hurtigere?

Du vil gerne udfordre dig selv på tempoet – men er i tvivl om, hvordan du skal træne for at blive en hurtigere løber.

Hvordan træner jeg til min første 5 km eller ultraløb?

Du ønsker at løbe længere – men er usikker på, hvad der skal til for at gennemføre en udvalgt distance og samtidig få en god oplevelse.

Hvordan undgår jeg skader?

Du er nervøs for at presse din krop, da du tidligere er blevet skadet af løb, fordi du trænede forkert. Du mangler viden om, hvordan din træning skal doseres.

Hvordan får jeg struktur på min træning?

Du har svært ved at overskue og strukturere din træning. Din motivation svinger og resulterer i uregelmæssig træning. Du er udfordret i forhold til at fastholde dig selv i en god træningsrytme.

Du er ikke alene og der findes heldigvis en løsning

Grundig indledende samtale

Den indledende samtale sporer mig ind på dig, så jeg kan optimere din træning med afsæt i din nuværende træning, dine ønsker, behov og mål.

Skræddersyet løbeprogram

Du får et program, der passer perfekt til dig. Med et skræddersyet program opnår du resultater og får succes med dine personlige løbemål. Du bliver guidet til ”den gode løbeoplevelse”.

Personlig sparring

Jeg med dig hele vejen fra start til slut. Du har fortalt mig din historie og givet mig indsigt i dine udfordringer. Så jeg ved, hvad der skal til, for at du ikke havner i en uheldig situation undervejs.

Ugentlig opfølgning og justering

Et personligt løbeprogram giver dig struktur på dine løbeture og overblik over din træning. Du skal udelukkende koncentrere dig om nyde, at du bliver bedre uge for uge. Det er bare med at komme afsted.

Garanteret gode resultater

Med et personligt løbeprogram tør jeg godt garantere, at:

Du kommer i bedre form og når dine mål

Den korrekte træningsplanlægning forbedrer din form og dine kilometertider. Du bliver en hurtigere løber og kommer sikkert over målstregen.

Du løber længere uden risiko

Du bliver i stand til at løbe flere kilometer og gennemføre din ønskede distance. Det føles nemmere end nogensinde, og du løber med en meget lille skadesrisiko.

Du får viden og fornyet motivation

Du får indsigt i optimal træningsplanlægning, så du selv kan sammensætte din træning fremover. Din investering gør dig til en klogere og gladere løber.

Uanset hvilken type løber du er, så kan Michael hjælpe dig

Simon Kjølhede

Sub 40 på 10 kilometer 

Jeg havde et 15 ugers træningsforløb ved RunningNow, målsætningen var en SUB 40 tid på 10 km. Allerede fra starten var jeg lidt udfordret af alle de km i “langsom” tempo. Fandt dog hurtig ud af at det var fedt at kunne løbe så meget, uden at have total smadret ben dagen efter. Formen og udholdenheden kom, selvom jeg ikke var i dårlig form inden, så gik det rigtig stærkt i starten. Kunne mærke jeg blev en bedre og hurtigere løber. Planen lød på 4 træningspas om ugen. Heraf var det 2 mellem distance, 1 lang og 1 interval. Personligt så jeg altid frem til intervallet, da min træner virkelig forstod at sammensætte noget der pressede mig. Ikke så meget så jeg ikke kunne gennemføre, men lige præcis så meget så jeg stod på kanten.

– Simon Kjølhede
Drifttekniker, Grundfos

Mette Bjerregaard

Løbefest uden kriser

Det var de fedeste 1 time 35 minutter og 26 sekunder, jeg længe har oplevet. Jeg havde en fest uden den mindste snert af krise på noget tidspunkt, og tror ikke jeg tænkte ret mange tanker. Jeg var bare til stede i oplevelsen takket være den form min træner havde fået mig i.

– Mette Bjerregaard
Fysioterapeut

Carsten Kalmar

Kappede 6.30 minut af min 5 km tid

Efter de 10 ugers træning havde min puls flyttet sig ca. 15 slag i minutter ved samme hastighed. Mit mål med et 5 km. løb måtte nu prøves af. Tiden blev 23.32, så jeg var stolt og utrolig glad. Du får professionel hjælp, 100 % opbakning og en altid glad og positiv træner. Selv dage hvor du hænger lidt i bremsen, formår ens træner at få alt energi frem i dig, så du yder det bedste. Nu er mit mål en hurtig 10 km. og et halvmarathon til foråret.”

– Carsten Kalmar
Rengøringleder

Louise Tram Henriksen

Fra start til slut tilpasset MIG 

Har netop afsluttet et 13 ugers personligt løbeprogram fra RunningNow. Jeg var gået i stå med mit løb og savnede motivation og plan. Mit mål var halvmarathon i juni. Fra start til slut har forløbet været tilpasset mig. Min træner har i hele forløbet stået til rådighed med vejledning. Hver uge blev der fulgt op på mit løb, og med varme og humor givet råd, vejledning, opmuntring og motiverende indspark. Det har gjort at jeg igen er en glad løber og gjorde mit 3. halvmaraton til en fantastisk god oplevelse. Jeg har været super glad for forløbet og kan på det varmeste anbefale RunningNow og Runes super kompetente løbetræning.

– Louise Tram Henriksen
Læge 

Et personligt løbeprogram er for dig, der:

5

har en travl hverdag hvor løbetræning skal planlægges.

5

oplever at det er svært at gennemføre et løbeprogram på egen hånd.

5

løber ind i skader og ufrivillig pause fra løb.

5

drømmer om at løbe en bestemt distance, en særlig tid eller et udvalgt løb.

Jeg lover – dine løbedrømme bliver til virkelighed

Med et personligt løbeprogram kan du indfri dine drømme og mål – både hvad angår træning og konkrete løb. Du bliver i stand til at løbe længere og hurtigere, hvis det er dit ønske. Og du får en masse brugbar viden, som du kan benytte i din videre udvikling som løber. Jeg lover dig, at dit forløb er alle pengene værd – både som løber og som menneske.

Lær din personlige løbetræner at kende

Jeg hedder Michael Oreby Eriksen og er cheftræner i RunningNow Roskilde, som er vores helt nyopstartede afdeling – dvs. jeg er aktuelt i fuld gang med at sprede kendskabet til RunningNow på Sjælland.

Jeg har trænet en bred skare af løbere på alle niveauer og med målsætninger på alle distancer. Ligeledes har jeg udviklet, implementeret, og undervist på løbelinjen på en Idrætsefterskole, hvor årsmålet var Den Grønne ½ Marathon i Lyngby samt været udvikler og tovholder på skolens årlige idrætsdage.

Jeg brænder for at undervise og bliver bl.a. motiveret af mine klienters succeser.

Uddannelsesmæssigt har jeg en bred baggrund indenfor anatomi, fysiologi og psykologi i form af uddannelse som Psykoterapeut og Relationel Traumeterapeut. Ydermere er jeg uddannet Massageterapeut og har studeret Kinesisk Medicin. Jeg er også uddannet Skiinstruktør i Den Danske Ski skole og har undervist på forskellige Idrætsefterskolers Skilinjer. Endelig er jeg uddannet Løbetræner i DGI samt Personlig Træner med speciale i Optimal Præstation.

Jeg interesserer mig for, hvordan du får det bedst mulige træningsprogram, hvor du har en optimal progression, vedvarede motivation og ikke mindst holder dig skadesfri i forløbet.

”Jo længere tid du kan træne uden skader – jo bedre vil din formfremgang være i det lange løb”

Jeg er selvfølgelig selv aktiv løber og er optaget af at forbedre mine tider på især halvmarathon og marathon. Jeg har løbet utallige løb, både inden- og udenlands.

Det er vigtigt for mig at være omsorgsfuld, at dosere træningen og at lytte og forstå dine behov, mål og drømme – hvad enten du har brug for sparring omkring dine mål, eller har brug for et skræddersyet unikt program.

Michael Oreby Eriksen - træner i RunningNow

Priser

BRONZE

Selvkørende når program er lagt


Kr.
99
/uge

Du får:

1 times grundig indledende samtale 1:1
Et skræddersyet løbeprogram
Kom godt i gang med dit program samtale

Priseksempel 12 uger: 1188,- kr

SØLV

Ugentlig opfølgning og justering


Kr.
199
/uge

Du får:

1 times grundig indledende samtale 1:1
Et skræddersyet løbeprogram
Ugentlig justering og opfølgning
Pre-race samtale strategi, energi, væske mm.
Afrunding på forløb og tips til fremtidig træning

Priseksempel 12 uger: 2.388,- kr

GULD

Ugentlig opfølgning, justering & fri holdtræning


Kr.
349
/uge

Du får:

1 times grundig indledende samtale 1:1
Et skræddersyet løbeprogram
Ugentlig justering og opfølgning
Fri holdtræning på alle hold i RunningNow
Pre-race samtale strategi, energi, væske mm.
Afrunding på forløb og tips til fremtidig træning

Priseksempel 12 uger: 2988,- kr

Sådan foregår det

Vi starter med en uforpligtende indledende samtale

Jeg skræddersyr dit program på baggrund af vores samtale

Du får adgang til dit løbeprogram via google drive

Jeg følger op hver uge og tilpasser efter behov

Hvad vil du helst bruge dine penge på?

Den ugentlige pris for et personligt løbeprogram svarer til en ugentlig tur i lagkagehuset eller lottokuponen, der sjældent giver gevinst. Jeg har spurgt tidligere kunder, om det er prisen værd? Svaret er klart og tydeligt: JA – man er garanteret gevinst!

6 pladser per måned

Et personligt løbeprogram kræver tid og omhu. Jeg sætter barren højt, for at du får det bedst mulige forløb. Det betyder, at jeg ikke laver mere end 6 personlige programmer per måned. Så når der er ”højsæson” for løbeprogrammer, skal du være vaks ved havelågen.

Michael Oreby Eriksen - træner i RunningNow

Stadig i tvivl? Der er 3 gode grunde til at vælge et personligt løbeprogram:

N

”Tilfredshedsgaranti”. Du får pengene tilbage, hvis du ikke synes, at programmet lever op til dine forventninger.

N

Jeg garanterer, at du opnår dine mål, hvis du følger programmet.

N

Du undgår skader, bevarer motivationen og får brugbar viden om korrekt træning.

Find holdtræning

Tryk på kortet for at læse mere om tidspunkter, holdplaner m.m.

RunninggNow afdelinger
RunningNow
M