RUNNINGNOWS GLADE LØBERE

Carsten, privatkunde

“Jeg startede med at løbe for to år siden. Formen kom hurtigt, og det gjorde skader også. Mine tider flyttede sig ikke ret meget. Så jeg havde tit pauser, hvor det var svært at komme i gang igen. Så en dag tænkte jeg “personlig træner”, det må være vejen frem. Ind på Google og søge på personlig løbetræner. Der kom mange frem, men RunningNow fangede mit øje.

Rune Darling som står bag denne side, og som er personlig træner, forklarede rigtig godt, hvad der skulle til for at blive en god løber. Jeg tog kontakt til Rune Darling og fik en rigtig god snak. Vi talte om mine mål, og hvor meget tid jeg ville sætte af til min træning.

Vi talte også om kost og vægttab for at kunne blive en bedre og hurtigere løber. Så kostvejledning er også en ting, RunningNow har styr på. Jeg sagde med det samme ”ja tak” til at få sat et 10 ugers træningsprogram op. Mit mål var at kunne komme ned på 25. min på en 5 km. Min hurtigste tid har været på 30 min.

Vi startede med en løbetest, så jeg kunne finde min max puls, og hvor jeg ellers lå konditionsmæssig.

Jeg trænede 3-4 gange om ugen. 1 gang var med personligtræner, hvor der var indlagt en meget nøje planlagt træning. Intervaltræning, bakketræning og coretræning: alle nye ting for mig. Der gik ikke længe, før jeg havde flyttet mig mere, end jeg havde gjort på den tid, jeg selv trænede.

Før fik jeg tit løbeskader, hvor jeg måtte have lange pauser og tit starte forfra. Den træning, jeg nu var kommet i, formindskede min chance for skader, da træningen var sat rigtigt op.

Efter de 10 ugers træning havde min puls flyttet sig ca. 15 slag i minutter. Mit mål med et 5 km. løb måtte nu prøves af. Tiden blev 23.32, så jeg var stolt og utrolig glad.

Du får professionel hjælp, 100 % opbakning og en altid glad og positiv træner. Selv dage hvor du hænger lidt i bremsen, formår Rune at få alt energi frem i dig, så du yder det bedste.

Ud fra denne positive oplevelse måtte jeg bare have et nyt træningsprogram hos RunningNow. Nu er mit mål en hurtig 10 km. og et halvmarathon til foråret.”

Carsten, privatkunde
Referencer - RunningNow
Jeppe, erhvervskunde

”Interessen for det nye tiltag med løbetræning var stor blandt vores ansatte. Nogle af de ansatte løb med hjælp fra RunningNow deres første 5 km. Løb, mens andre satte personlig rekord på halvmarathon. Den fælles træning i virksomheden har skabt en begejstret stemning omkring et fælles projekt. Det har virkelig været med til at skabe noget teamspirit i vores virksomhed.”

Jeppe, erhvervskunde
Victor, børn og unge

“Igennem 10 uger har jeg gået til løbetræning hos Rune med stor succes. Jeg startede, fordi jeg spiller fodbold i min fritid og gerne ville blive hurtigere, så jeg kan løbe fra min modstander. Da de 10 uger var gået, havde jeg nået mit mål. Jeg anbefaler Rune, fordi han er god at løbe sammen med. Det var hårdt, men jeg var altid glad i låget efter træning. Det var sjovt.”

Victor, børn og unge
Mai, privatkunde

“Rune har på en naturlig og fabelagtig måde formået at motivere mig i min løbetræning. Han har kunnet fange og inspirere mig til at få løbeskoene på, trods regn og sne. Rune har hjulpet mig til at finde glæden ved løb; noget jeg inden min start ved Rune troede var umuligt.”

Mai, privatkunde