En løbecoach hjælper dig med at nå dit mål

Du bliver hurtigere, kan løbe længere og slipper for skader

Du skal vælge en løbecoach

Jeg har samlet lidt stof til eftertanke om, hvorfor det for både nybegynderen og den øvede motionist kan være en god idé at investere i en personlig løbecoach og/eller et personligt løbeprogram.

I hvert fald hvis ønsket er at løbe hurtigere eller længere.

Det er god løbestil!

Helhedsorienteret løbetræning 

Fysik og psyke hænger uløseligt sammen. Hvis du skal klare dig godt på løbestierne, er det vigtigt, at du har det godt og trives.

Vi planlægger din træning, så den er tilpasset din hverdag og dit behov.

 

Sammen gør vi dig til en succesfuld løber 

Som din løbetræner hjælper jeg dig, med udgangspunkt i dine ønsker, med at opbygge en god grundform, løbe længere, hurtigere og gøre dig klar til konkurrencer.

Du lærer at løbe intelligent 

Din træners viden om struktureret og kompleks løbetræning gør dig kort sagt hurtigere og minimerer samtidig din skadesrisiko.

Afklaring af udgangspunkt 

I starten af din løbekarriere er det vigtigt at tage højde for, hvad din krop tidligere har været vant til.

Har du dyrket sport i dine unge år, eller dyrker du på nuværende tidspunkt en anden sport end løb?

Har du tidligere været plaget af skader, er du overvægtig eller døjer med astma?

Alle disse forhold er vigtige i forhold til, hvordan du starter eller kommer videre som løber.

 

Du får indsigt i træningsteori 

Hvordan træner man bedst op til et halvmaraton?

Er det altid godt at løbe intervaller, og hvorfor er det godt at løbe i bakker?

Stort set alle motionister, der starter op for sig selv, løber ALT for hurtigt.

Hvad er det rigtige tempo, og hvordan kombinerer man roligt løb med tærskel- og VO2-maksintervaller?

Vi finder din indre motivation 

Har du helt styr på, hvad din motivation for at løbe er? Er der noget, der holder dig tilbage? Hvordan fastholder du motivationen efter de første par uger, og ville det hjælpe dig at være forpligtiget i forhold til andre?

At der er en, der står og venter på dig, så du ikke bliver overrumplet af sofaen?

 

Løbecoach Aarhus 

Hvordan hjælper det dig? 

En løbecoach hjælper og støtter dig, så du når lige præcis det mål du har sat dig. Når du opsøger en løbecoach har du snøret løbeskoene og taget dit første store skridt på vejen til at nå dit mål.  Coaching bygger bro mellem dit ønsker om at når et mål og realiserer det. Du har erkendt hvor du befinder dig og du har gjort dig tanker om hvor du vil hen med dit løb og din løbetræning.

Hvordan arbejder din løbecoach?

Løbecoaching er en løbende dialog mellem dig og mig, som altid tager udgangspunkt i dine mål. Et mål behøver langt fra altid være et konkret løb som f.eks. Aarhus City Halvmarathon eller Copenhagen Marathon. Et mål for dig kan lige så vel være at blive glad for at løbe, løbe 5 km unden pause eller øge dit psykiske og fysiske velvære. Din løbecoach hjælper dig med at identificerer disse mål, så vi sammen kan finde ud af hvad der er vigtigst for dig. Et personligt løbeprogram vil ofte være en typisk forlængelse når vi har fået svar på de grundlæggende spøgsmål som du kan se herunder. Du kan læse mere om et personligt løbeprogram her.

Din løbecoach hjælper dig også med

At få afklaret dine værdier og strukture dine mål samt fastholde fokus på dem. Ønsker du at forbedre dit løb og glæden ved det, så er en løbecoach et rigtig godt valg. Denne beslutning kan være lige præcis det, der skal til for, at du bliver løber for livet. Det er ikke kun på det personlige plan din løbecoach hjælper dig. Der er en masse praktiske spørgsmål en løber kan have og hvor det er en stor hjælp at have en professionel med på sidelinjen. Hvordan vælger du løbesko, hvad skal du spise i forbindelse med din løbetræning eller et løb, er det godt at løbe intervaller, løber du for hurtigt eller langsomt og hvordan bygger du ekstra kilometer på din træning. Din coach er selvsagt ikke din psykolog men dit effektive værktøj, der hjælper dig med at rette blikket mod nutidende og fremtidige mål.

 

Din løbecoach i Aarhus 

Kardinalpunktet er den løbende justering. Det er her du får fordelene af, at det er skræddersyet til dig. Det er skræddersyet på det tidspunkt jeg laver det og det bliver det ved med at være fordi jeg justere det hele forløbet igennem. Din form ændre sig, hvilket kræver at vi justerer din tempi. Du kan f.eks. også blive syg eller afholde ferie. Begge disse ting vil få indflydelse på din træning. Det er i en sådan situation essentielt, at du ikke forsøger at indhente “tabt træning”. Et sådan forsøg vil ofte resultere i en overbelastningsskade. Du kan læse mere om de mest almindelige løbeskader på denne hjemmeside

 

 

 
gratis prøvetime runningnow løbeklub
faq spørgsmål og svar løbeklub runningnow
betingelser og vilkår for medlemskab runningnow løbeklub
RunningNow
Begivenheder