….min første tanke omkring ultratrailløb.  Mage til sindsforvirrede tosser skal jeg da lede længe efter. Hvad var det for en klovn, der sagde det kunne være sjovt at prøve? Hvorfor i det hele taget forsøge? Det kommer jo aldrig på tale og det er ikke menneskelig muligt. I hvert fald ikke for mig…

Spiren blev lagt for godt 3½ år siden umiddelbart efter jeg havde deltaget i mit første trail løb. Det var 16 km og jeg husker jeg var temmelig kvæstet efterfølgende. Men til gengæld et stort smil og med krop og sanser, der bare boblede over efter mere.

Mere af den totaloplevelse det er, at løbe i terræn, i naturen.  Hvor kunne jeg finde flere oplysninger omkring disse løb – youtube var svaret for mig. Der gik ikke længe inden jeg fandt en video fra et løb der hedder UTMB – Ultra Trail Mont Blanc. Jeg var solgt. Fuldstændig. Og fra da af vidste jeg, at jeg engang ville prøve at deltage i dette løb på. Var på det tidspunkt ikke helt inde i data omkring løbet – skulle vise sig at være godt 10 gange så langt og med voldsomt mange flere højdemeter.

 

ccc2

 

Jeg har siden mit første trailløb stille og roligt arbejdet distancerne op, deltaget i nogle fantastiske løb, og ser mig faktisk snart i stand til at komme i de sindsforvirrede tossers klub! 2016 skal være året hvor 100 miles i bjerge skal forsøges.

 

tgc1

 

Dette bliver omdrejningspunktet for min blog – altså vejen hen mod selve løbet. Jeg er allerede nu tilmeldt nogle rigtig spændende løb som forberedelse og disse har jeg tænkt at lave løbsberetninger fra. Det gælder selvfølgelig de store løb, men også de mindre cannonballs som også ligger i programmet.

 

Jeg glæder mig vildt til at komme i gang med løbeåret 2016 og ser frem til at dele op- og nedture med Jer 🙂

 

zug1

– man kan, hvad man vil og troen (på sig selv) kan flytte bjerge!

 

/ Dannie