Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg. Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

<<Back

Om bloggeren Camilla Bergmann

Running is my life and I've tried it in different ways! I ungdoms- og teenageårene var løbeskoene på 1-2 gange om dagen. Træningen foregik oftest i skoven med kort og kompas. Hverdagen og træningen var nøje struktureret - i samarbejde med flere forskellige trænere - fremmod konkurrencer og træningsturer både i Danmark og rundt i verden. Træningstasken blev aldrig pakket helt ud - inden turen igen gik til nye destinationer. DM medaljerne og diplomer fra internationale stævner hang fint på stribe i teenageværelset ved siden af idol plakaterne af svenske landsholdsløbere. Den rød og hvide landsholdsdragt var en fast del af min garderobe og kom jævnligt på. Fokus på den rigtige kost, forebyggelse af skader og genoptræning (når uheldet var ude) var dagligdagen. I dag - nu 6 år efter - dyrkes løb og orienteringsløber i en helt anden kaliber. Løb er i højere grad lystbetonet. Og fordi jeg i bund og grund ikke kan lade vær med at løbe. Løbeskoene kommer på 3-5 gange om ugen, og løbeturene bruges i højere grad som et frirum og til at koble af. Min tidligere baggrund har gik mig en masse erfaring med bl.a. løb, teknik, træningsplanlægning, kost og skader, som jeg stadig bruger i min træning i dag. Og som jeg i min blog gerne vil dele med dig, som læser med. God læselyst! Følg endelig mit univers på Instagram: @camillabergmann.dk