Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg. Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

<<Back

Om bloggeren Camille Milk

Jeg er forholdsvis ny løber. Jeg startede i juli 2015. Jeg startede med at løbe for at tabe mig og få et bedre helbred. Jeg tabte mig 15 kg på 6 mdr og skal nu ikke tabe mig mere, men blive en bedre løber. Jeg har løbet max 10K men har planer om meget mere. Jeg er 45 år og til dagligt løber jeg efter børn, da jeg er pædagog i en børnehave. Jeg løber pt 5K på ca 31 min.....LÅÅÅRD, den ikke er under 30 endnu. Jeg er vild med at prøve nye former for løb og har prøvet nigttrailrun og alm løb. Forude venter urban trailrun, o-løb, adventurerace.....ja, og så har jeg også lige købt et par rulleskøjter for at krydre løbet lidt.