Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg. Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

<<Back

Om bloggeren Louise Ziegler | L for løb

Jeg løber! Hvorfor?! Hmm... Jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg er en helt almindelig gennemsnits løber, jeg løber ikke hurtigt eller voldsomt langt. Jeg løber ikke for at poste det eller for at tage sunde selfier. Jeg løber heller ikke fra noget eller til noget...jeg løber vel nok nærmest af samme årsag som hummelbien flyver: fordi der ikke var nogen der fortalte mig at jeg ikke kunne (og det ser også lidt naturstridigt ud)! Jeg har et helt almindeligt liv med familie, job og andre forpligtigelser der også skal afsættes tid af til. Jeg holder ikke statestikker eller løber efter skema, tal eller metoder...det kan være jeg prøver det, for at prøve noget nyt, der er jeg bare ikke nået til endnu. Jeg løber når jeg har lyst til det. Fordi jeg har lyst til det. Og jeg skriver om det fordi jeg så gerne vil dele den glæde jeg oplever. Du skal altså ikke læse L for Løb hvis du vil læse om superheltepræstationer eller om løb gennem regneark, eller matematiske formler der kan forudsige hastighed og distance. Du skal der imod læse bloggen hvis du synes det er interessant og sjovt at læse om en helt almindelig gennemsnits løbers skæve syn, beskrivelser og oplevelser om løb.