Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg. Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

<<Back

Om bloggeren TrailTøsen - Mette Bjerregaard

”Trailløb udforsker naturens fodspor og efterlader aftryk i dit liv" Da jeg blev introduceret til Trailløb var jeg solgt fra første færd. Jeg genfandt legebarnet i mig, og trailsporene gav for alvor tøsen lov til at boltre sig som et barn i naturen igen. I september 2014 gennemførte jeg mit første ultra trailløb og siden er der kommet flere til. Løb har mange facetter og udbyttet er mangfoldigt. Løb er for mig først og fremmest ensbetydende med fysisk velvære og mentalt overskud. Jeg er meget fokuseret på løbeglæde og devisen om, at løbeturen ikke må gå hen og blive en sur pligt i hverdagen – løb skal helst være et fysisk, mentalt og socialt vitamintilskud.