Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg. Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

<<Back

Om bloggeren Pernille Krogsrud

Mit navn er Pernille Krogsrud. Jeg er 40 år gammel og "Løber for Livet". Jeg dyrker triatlon og har gennemført 5 hele og 5 halve Ironman - inkl. Ironman 70.3 World Championships. Jeg har desuden løbet 7 marathon og enkelte kortere trail løb. Det store mål for 2016 er Norseman Xtreme Triatlon, som bliver mit livs største "løbeoplevelse". Og så skal jeg forsøge mig med mit første længere trailløb - "Fyr til Fyr" (60 km), hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg løber, fordi det det er terapi for krop og sjæl - mao. jeg løber for et godt liv. I min blog vil jeg dele erfaringer om mine stævner - gode som dårlige og desuden forsøge at inspirere andre til at betragte løb/triatlon både som konkurrence og jagten på personlige mål, og som et led i personlig udvikling. Jeg tager gerne imod spørgsmål eller kommentarer, som kan målrette mine indlæg bedre til læserne. Happy Running 🙂