Om RunningBlogs

RunningBlogs er præcis hvad navnet siger – en samling spændende løbeblogs skrevet af løbeentusiaster fra hele landet med hver deres lidenskab og særpræg. Bloggen opdateres løbende med nye indlæg fulde af tips og tricks, råd og vejledning, sjove ideer og masser af fede fortællinger.

Mød din blogger

På RunningBlogs går vi gerne i dialog. Bloggerne står klar til at svare på spørgsmål til dem eller deres indlæg – så skyd endelig løs.
Klik på billede eller navn for at få en beskrivelse af den enkelte blogger samt links til deres blogindlæg.

<<Back

Om bloggeren Rune RunningWild Darling

Hvis du som løber vil præstere, uanset niveau, er det utrolig vigtigt at være i balance. Løb og psyke hænger uløseligt sammen. Du løber bare bedre, når du er glad og afbalanceret. Jeg arbejder meget bevidst med motivation og rådgivning i forhold til at komme i gang som løber eller sætte sig et ambitiøst mål. Men vigtigst af alt fokuserer jeg på din løbeglæde, som er alfa og omega for mig. Heldigvis hænge det tit sådan sammen, at de fleste bliver glade af at løbe. Der er helt sikkert noget om det tidligere lands- og løbetræner Thomas Nolan engang udtalte: ”den løber, der responderer bedst på træning, er en forelsket løber”. Det er lige før jeg tror, at man med den rette hjælp og rådgivning kan blive forelsket i løb.