Din løbeklub i Aarhus

TRÆNINGSTIDER – FORÅR 2018

Vil du i god løbeform?

Genvind glæden, lysten og motivationen til at træne og få hurtigt mere overskud i hverdagen – uanset dit nuværende niveau. Kom i god løbeform med lækker  løbetræning i Aarhus. Vores holdtræning er social, effektiv og sjovt.

Vi har et hold der passer til lige dit niveau hvad end du er helt ny eller mere øvet løber.

RunningNow har 5 afdelinger  i Aarhus og omegn. Når du er medlem, kan du uden merpris deltage på alle hold i alle afdelinger. Dette giver dig stor frihed i forhold til at vælge, hvornår du vil træne. Vi har løbehold i disse bydele:

Risskov – Frederiksbjerg & Kongsvang – Lystrup 

runningnow-loebeskole-loebeklub-aarhus-risskov-rune-darling

maya-hiort-soele-runningnow-loebeklub-aarhus“Jeg startede hos Rune Darling og RunningNow, efter at have været med på prøvetime.  Udover at Rune og hans hold er professionelle og kompetente, evner de også at inkludere dig hurtigt i fællesskabet omkring løb. Uanset dit niveau.  Der tages hensyn til alle, så man ikke føler sig som hverken ny eller langsom. Til trods for, at vi også har træningsdage med blandede niveauer.

Maya Hiort-SoeleAfdelingschef

Kom og løb med

Holdtræning for dig som løber er særdeles motiverende og sjovt. Fællesskabet og den gode energi giver din træning et ekstra boost, som tydeligt vil kunne ses på dine resultater. Du ved, at dine løbevenner venter på dig, hvilket gør, at du ikke springer over, når vejret eller energien bare ikke lige er til løbetræning. Holdtræning er for både den helt nye løber samt den mere ambitiøse motionist, som ønsker at spæne en masse sveddryppende intervaller. Løbeklubben har fokus på at tilbyde varieret holdtræning på flere forskellige niveauer. Der inddeles efter niveau og fokus varierer fra bedre kondition, fedtforbrænding og core træning .

En glad kunde fortæller

Mette-skou-loebeklub-runningnow“Jeg har løbet i RunningNow’s løbeklub de sidste 3 år og nydt hver en træning. Der er en vidunderlig blanding af social løb, med sjove og gode snakke, opbakning, udfordring og altid god stemning. Vi glæder os på hinandens vegne, når det går godt og forsøger at støtte, når der er kriser. Bedre fællesskab kan du ikke få, hvis du ønsker at komme til at løbe ofte.”

Holdtræning giver dig

  • Glade løbebuddies
  • Masser af gejst og smil
  • Et fantastisk løbefællesskab
  • Professionelle og dedikerede trænere
  • Super kondition
runningnow-facebook

MELD DIG UFORPLIGTENDE IND I VORES ÅBNE FACEBOOKGRUPPER

Send os en besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Lidt video fra en af vores træninger

.

Vi glæder os til at løbe med dig!

.

runningnow-loebeskole-risskov-loeb
runningnow-loebeskole.risskov.loebeklub
runningnow-loebeklub-loebeskole-loeb-aarhus-klub-risskov