RunningNow byder dig velkommen

Vi giver din løbeglæde et boost, så du kommer afsted til træning frem for at blive spist af sofaen.

Du deltager i vores holdtræninger og arrangementer i det omfang der passer dig.
Der er ingen krav til din form eller mangel på samme.

Løb er for alle – vi har hold til skildpadder såvel som gazeller.

AKTUELT - Start i RunningNow efter påske

Træningstider forår 2019 – gældende fra uge 15

B0wl%(9LXAaNX5VcRszWhwC(

Risskovgruppen er vores største afdeling. Du er velkommen til at melde dig ind i gruppen helt uforpligtende og lure lidt på hvad der sker.

Frederiksbjerg er vores nye lokation i Aarhus. Følg med i gruppen og meld ind hvis du kunne tænke dig at komme til en uforpligtende prøvetræning.

Følg RunningNow Løbeklub

Følg Running by Darling

10 UGERS LØBESKOLE I RUNNINGNOW

”Jeg føler mig godt tilpas ved at løbe og være i god form.”

loebeklub-loebeskole-aarhus-runningnow

Få en god start på dit nye løberliv

Fra 0 til 5 km på 10 uger. Start sammen med andre nye løbere og lær hvordan du kommer i form uden at få skader. Vi løber sammen og øger stille og roligt belastningen, så du efter de 10 uger kan løbe 5 km i god stil. Herefter rykker du – hvis du vil – videre til de andre holdtræningen i klubben. Kan du allerede løbe 4-5 km i roligt tempo er du nok for god til løbeskolen og i så fald starter du på et af vores andre hold.

Følg et program

Ved opstart får du udleveret et løbeprogram som du skal følge. Det vil være en fordel hvis du de fleste uger kan træne 3 gange om ugen. Du kan løbe på holdet men du kan også løbe nogle af turene alene.

RUNNINGNOW LØBEKLUB

”Det sociale er alfa/omega.
Ellers gad jeg ikke.”

loebeklub-aarhus-runningnow

Hvem er vi – hvad kan vi?

RunningNow løbeklub er en professionel drevet løbeklub med uddannede og lønnede trænere. Vi spænder bredt og har både mænd og kvinder i alderen fra 8 til 65 år. Kvinder i aldersgruppen 35 til 60 år udgør pt. den største gruppe. Formmæssigt løber en stor del af vores løbere en 5 km på mellem 25 og 35 min. Vi har dog også løbere, der løber løber langt hurtigere og løbere der endnu ikke kan løbe 5 km.

Kom og løb med

Du er altid velkommen til en uforpligtende prøvetræning og vi har løbende optag. Vil du være sikker på at starte sammen med andre nye, så deltag i vores holdopstartstræning den 14. januar.

maya-hiort-soele-runningnow-loebeklub-aarhus“Jeg startede hos Rune Darling og RunningNow, efter at have været med på prøvetime.  Udover at Rune og hans hold er professionelle og kompetente, evner de også at inkludere dig hurtigt i fællesskabet omkring løb. Uanset dit niveau.  Der tages hensyn til alle, så man ikke føler sig som hverken ny eller langsom. Til trods for, at vi også har træningsdage med blandede niveauer.

Maya Hiort-Soele

Mette-skou-loebeklub-runningnow“Jeg har løbet i RunningNow’s løbeklub de sidste 3 år og nydt hver en træning. Der er en vidunderlig blanding af social løb, med sjove og gode snakke, opbakning, udfordring og altid god stemning. Vi glæder os på hinandens vegne, når det går godt og forsøger at støtte, når der er kriser. Bedre fællesskab kan du ikke få, hvis du ønsker at komme til at løbe ofte.”

Mette Skou
runningnow-loebeskole-loebeklub-aarhus-risskov-rune-darling

Kom og løb med

Holdtræning for dig som løber er særdeles motiverende og sjovt. Fællesskabet og den gode energi giver din træning et ekstra boost, som tydeligt vil kunne ses på dine resultater. Du ved, at dine løbevenner venter på dig, hvilket gør, at du ikke springer over, når vejret eller energien bare ikke lige er til løbetræning. Holdtræning er for både den helt nye løber samt den mere ambitiøse motionist, som ønsker at spæne en masse sveddryppende intervaller. Løbeklubben har fokus på at tilbyde varieret holdtræning på flere forskellige niveauer. Der inddeles efter niveau og fokus varierer fra bedre kondition, fedtforbrænding og core træning .

Holdtræning giver dig

  • Glade løbebuddies
  • Masser af gejst og smil
  • Et fantastisk løbefællesskab
  • Professionelle og dedikerede trænere
  • Super kondition
runningnow-facebook

Send os en besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ring til mig på 29 72 57 51 hvis du har spørgsmål

Cheftræner Rune Darling

loebetræner-rune-darling-runningnow

Vi glæder os til at løbe med dig!

.