Det praktiske

Hvornår: Onsdage kl. 17.30-18.30
Mødested: Foran Skæring Kirke
Opstartsdato: 29. marts 2017 

Team Easy Run

Kom og løb med løbetræner Betina fra RunningNow. Det er ikke svært at blive løber på Team Easy Run. Det kræver bare, at du har lyst og møder op hver onsdag kl. 17.30 ved Skæring Kirke. Her vil din coach Betina og dine nye løbemakkere stå klar, og hurtigt vil I sammen flytte formen på en måde, hvor alle kan være med. Udover en bedre løbeform vil du også komme hjem med masser af godt humør.

Såfremt du skulle få brug for motivation og sparring undervejs, så er Betina altid lydhør og behjælpelig med gode råd. Bare spørg løs. Hun har stor erfaring med, hvordan man kommer afsted, selvom der er en masse gode grunde til at blive hjemme.

En del af RunningNow Løbeskolen

Når du træner med på Team Easy Run kan du kvit og frit deltage på ALLE hold i RunningNow Løbeskolen. Du kan se en oversigt over alle holdene og deres træningstidspunkter her 

berlin-betina-Rohde-Brøndum-runningnow-loebeskole-egaa-skaering-loebeklub-loeb-kvinderKort om din løbecoach Betina: 43 år Gift med skolekæresten Jakob. Sammen har de 3 fodbold-drenge Bor i Skæring Certificeret gestalt coach HD i org. og ledelse

Er passioneret løber og kunne aldrig drømme om at tage på ferie uden løbesko. Har som mål at løbe et marathon hvert år i en storby. Det er foreløbig blevet til 7 løb i bl.a. New York, Berlin og Barcelona.