DIN LØBESKOLE I AARHUS

RunningNow er din løbeskole i Aarhus. Vi glæder os til at se dig til en lækker omgang træning i Aarhus og omegn, hvor vi har løbehold for både voksne og børn. Køb dit medlemskab nu

Følg uforpligtende med på facebook: Risskov, Lystrup & Skæring-Egå

Facebookgrupper for FunRun (børn & unge): Risskov & Lystrup

Find din afdeling

RunningNow har afdelinger flere steder i Aarhus og omegn. Når du er medlem, kan du uden merpris deltage på alle hold i alle afdelinger. Dette giver dig stor frihed i forhold til at vælge, hvornår du vil træne. Klik herunder og læs mere om din lokale afdeling.

Holdtræning giver dig

  • Glade løbebuddies
  • Masser af gejst og smil
  • Et fantastisk løbefællesskab
  • En professionel og dedikeret træner
loebeskole-aarhus-loebeklub-runningnow

Kom og løb med

Holdtræning for dig som løber er særdeles motiverende og sjovt. Fællesskabet og den gode energi giver din træning et ekstra boost, som tydeligt vil kunne ses på dine resultater. Du ved, at dine løbevenner venter på dig, hvilket gør, at du ikke springer over, når vejret eller energien bare ikke lige er til løbetræning. Holdtræning er for både den helt nye løber samt den mere ambitiøse motionist, som ønsker at spæne en masse sveddryppende intervaller. Løbeskolen har fokus på at tilbyde varieret holdtræning på flere forskellige niveauer. Der inddeles efter niveau og fokus varierer fra bedre kondition, fedtforbrænding, til styrke og core træning .