Løbeskolen i Lystrup

Løbetræning du ikke vil hjem fra

Særdeles motiverende og sjov løbetræning for nye såvel som mere øvede løbere. Fællesskabet og den gode energi giver din træning et ekstra boost, som tydeligt vil kunne ses på dine resultater. Du ved, at dine løbevenner venter på dig, hvilket gør, at du ikke springer over, når vejret eller energien bare ikke lige er til løbetræning. Din løbetræner sørger for at differentiere træningen, så alle bliver udfordret og ingen sakker agterud.

DET PRAKTISKE

Hvornår: Tirsdag kl. 19.30-20.30

Mødested: Foran Lystrup Kirke 

Startsted foran Lystrup Kirke

lystrup-loebeskole-runningnow-kirke-loeb

Du kommer altid afsted

Vores holdtræning er garanti for god energi og et ekstra boost i hverdagen. Gode løbevenner venter på dig, hvilket gør, at du ikke springer over, når vejret eller energien bare ikke lige er til løbetræning. Holdtræning er for både den helt nye løber samt den mere ambitiøse motionist, som ønsker enten en blid opstart eller at spæne en masse sveddryppende intervaller.

Fri træning

Som medlem af løbeskolen kan du frit vælge at deltage på lige netop den træning, der passer dig. Du kan træne en eller flere gange om ugen uden merpris, og der er træninger i både Risskov, Lystrup og Skødstrup. Det giver stor fleksibilitet i din dagligdag.

 

RunningNows løbeskole giver

  • Glade løbebuddies
  • Masser af gejst og smil
  • Et fantastisk løbefællesskab
  • En professionel og dedikeret træner

Løbetræner i RunningNow
Rune Darling

rune-darling-runnningnow-loebetraener-coach-loebecoach-