TRAIL EVENT

Kunne I tænker jer et helt specielt arrangement, som I sent vil glemme? Et trailevent med RunningNow er perfekt til herre/tøsetur, polterabend, firmaevent, julefrokost, personale- eller sommerfest. Spæn fra din kollega på de stejle bakker, eller giv veninden baghjul i fuldt firspring hen over skovbundens narturlige forhindringer. Garanti for mudder på skoene, sved på panden og smil på læben.

HVAD ER TRAILLØB?

Trail, trailrunning, trailløb eller offroadløb – kært barn har mange navne. Trail adskiller sig fra de løbeture, som de fleste af os har prøvet kræfter med på fortove og landeveje. Trail foregå væk fra de flade og hårde underlag – Her foretrækkes skov og bakker, hvor underlaget er alt andet end plant. Under trail løber du typisk på småspor og dyrestier – eller simpelthen tværs gennem underskoven, hvis terrænet er fremkommeligt. Trailløbere skal af og til hoppe over en væltet træstamme eller en lille bæk, zigzagge mellem træerne, følge en smal sti, der bugter sig, eller ned og på tværs af bakkerne. Derfor får løbeturen præg af leg og markant mere afveksling. Se her en lille video om trailløb.

HVORNÅR, HVOR OG HVORDAN?

Hvornår: Trailløb løbes alle tider på året – også i mudder og sne.
Hvor: Det foregår i Risskov eller Marselis – andre skovområder efter aftale.
Hvordan: Løbes enten som en fælles trailtur med guide eller på en kuperet, afmærket bane som et race mod de andre deltagere.