Trailløb

En ganske særlig løbeoplevelse

Trailløb i skoven er andet og mere end løb. Det er en fænomenal naturoplevelse, det er en speciel følelse i kroppen, det er en ekstraordinær sindstilstand.

Det er noget helt unikt ved trailløb, som du er nødt til at prøve for rigtig at forstå. Og du bliver nærmest med garanti bidt af det.

Terrænet giver ekstra træningsbonus, da du styrker dine muskler og forbedrer din balance, koordination samt naturligvis din kondition. Du kommer i form, uden du nærmest føler, at du træner, fordi trailløb mere minder om en løbeoplevelse.

Rune Darling

Cheftræner, RunningNow

Nærhed

Altid tæt på. Maks 10 min. transport til hold/træning.

Fleksibilitet

Mange holdtyper på forskellige tidspunkter. Flere lokationer.

Kompetente trænere

Kvalificerede trænere tilknyttet. Fokus på dig og dine behov. 

Trailløb giver dig

 • Glade løbebuddies
 • En unik løbeoplevelse i naturen
 • Et fantastisk løbefællesskab
 • Kompetente/dedikerede trænere
 • Stærk krop og god kondition
mette-skou-loebeklub-aarhus

Bedre fællesskab kan du ikke få

Jeg har trænet i RunningNow de sidste 3 år og nydt hver en træning. Der er en vidunderlig blanding af social træning, med sjove og gode snakke, opbakning, udfordring og altid god stemning. Vi glæder os på hinandens vegne, når det går godt og forsøger at støtte, når der er kriser. Bedre fællesskab kan du ikke få, hvis du ønsker at komme til at træne stabilt

– Mette Skou
Centerchef Jobcenter Aarhus

Blev modtaget med glæde og faglighed

I snart 3 år har jeg været medlem af RunningNow. Startede som ny og blev fra dag et, modtaget med glæde, faglighed, og et sammenhold, så jeg med det samme følte mig velkommen og motionsglæden blev for alvor vakt. RunningNow og Rune Darling formår at udfordre og rykke alle uanset niveau – har nu deltaget i flere motionsbegivenheder med stor succes!

– Bettina Frederiksen
Selvstændig Jessen Briller 

bettina-jessen-runningnow
Anette-filtenborg-loebeklub-aarhus

Høj faglig viden, brunch og kakao

RunningNow er en professionel klub med masser af motionsglæde. Der er plads til alle uanset om man lige har rejst sig fra sofaen eller man vil gennemføre lange distancer. Der er høj faglig viden om løb, udstyr og forebyggelse af skader og der er sociale tilbud som brunch og varm kakao.

– Anette Filtenborg
Konsulent

Hvorfor træne med RunningNow?

 

Holdtræning under åben himmel

 • Sund og stærk i krop og sind
 • Mere overskud til hverdagen

Træning med viden og hjerte

 • Kompetente trænere på alle hold
 • Fokus på dig og dine behov

Sjov motion og skønt fællesskab

 • Niveauinddelt så alle kan være med
 • Du kommer afsted HVER gang

Medlemskab med stor fleksibilitet

 • Mange holdtyper på forskellige tidspunkter
 • Ubegrænset træning i alle afdelinger

Q & A om Trailløb i RunningNow


Hvad er trailløb?
Trailløb foregår væk fra det flade og hårde underlag. Det er den diametrale modsætning til løb på fortove, landeveje og grusstier. Så hvis du vil prøve noget nyt og anderledes, er det lige noget for dig.
Trailløbere foretrækker skoven, bakkerne og bjergene, hvor underlaget er alt andet end plant. Man løber ofte på småspor, dyrestier, MTB spor eller offtrack direkte tværs igennem et område, hvis terrænet er fremkommeligt.
Som trailløber skal du indimellem hoppe over en væltet træstamme eller et lille vandløb, zigzagge mellem træer eller følge en smal sti, der bugter sig op og ned og på tværs af bakkerne. På den måde bliver løbeturen legende og enormt afvekslende. Bare hop med, der venter dig en løbeoplevelse ud over det sædvanlige.

Hvordan træner trailløb min krop?
Det varierende underlag stiller hele tiden krav til din balance, din styrke og din teknik. Når du løber i bakkerne bruger du hele kroppen på en dynamisk og alsidig måde. Du skal have ekstra gang i baller, haser, lægge og fødder for at bringe dig op ad bakkerne. Samtidig skal du spænde op i musklerne i ryg og mave for at bevare en god løbeteknik i det udfordrende og skiftende terræn. Dermed er trailløb en fantastisk helkropstræning, der styrker dine muskler samt forbedrer din koordination og balance. Sidst men ikke mindst opnår du en bedre kondition, fordi du ikke kan undgå at banke pulsen op i det røde felt, hver gang du bestiger en bakketop.

Kan alle være med til trailløb i RunningNow?
Ja bestemt! Trailløb er for ALLE! Som med al anden træning i RunningNow er der hold til forskellige niveauer, så du vil aldrig føle, at du sakker bagud eller sænker andre – heller ikke selv om du er helt grøn som trailløber.
Trailløb i RunningNow giver dig en ny og anderledes løbeoplevelse. Derudover er det eminent til at booste din motivation, hvis du er ved at gå lidt kold i ”almindelig” løb.

Risikerer jeg ikke flere skader?
Nej faktisk ikke. Løb i terræn er langt mere afvekslende og giver ikke samme monotone påvirkning på din krop, som traditionelt løb gør. Til gengæld kræver det mere arbejde af de muskler, der sørger for din balance samt at dine fødder, knæ og hofter er rigtigt placeret.
Men når du først har styrken og balancen, vil du typisk opleve færre overbelastningsrelaterede gener, fordi trailløb i mindre grad påvirker kroppen det samme sted hele tiden.

Kræver trailløb særligt udstyr?
Det er ikke nødvendigt at investere i nyt udstyr for at komme i gang med trailløb.
Du kan snildt starte ud med de løbesko og det løbetøj, som du løber i til daglig. Det er ganske fint til at begynde med. Bliver du bidt af trailløb, kan du altid anskaffe dig et par gode trailsko, der vil gøre det lige en tand sjovere, hvis skoven er smattet og mudret eller underlaget teknisk.

Find holdtræning

Tryk på punkterne for at læse mere om tidspunkter, holdplaner m.m.

RunningNow hovedkontor

RunningNow Risskov

Mødestedet for Risskov

Se holdplan og træningstider her

RunningNow Frederiksbjerg

Mødested for Frederiksbjerg

Se holdplan og træningstider her

RunningNow Skåde/Højbjerg

Mødestedet for Skåde/Højbjerg

Se holdplan og træningstider her

RunningNow Brabrand/Åbyhøj

Mødested for Brabrand/Åbyhøj

Se holdplan og træningstider her

Google anmeldelser
5.0
Baseret på 19 anmeldelser
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 20 anmeldelser
RunningNow
M